İstanbul SRC 2 Belgesi
|

2024 İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır?

Bu yazımızda İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır sorusuna detaylı bir şekilde cevap vereceğiz. Ancak bu soruya cevap vermeden önce SRC 2 Belgesi hakkında kısaca bilgi verelim.

İstanbul SRC 2 Belgesi

SRC 2 Belgesi, Yurtiçi yolcu taşımacılığı alanında ticari taşımacılık yapan araç sürücülerinin sahip olması gereken bir Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Yurtiçinde turizm, yolcu, personel ve öğrenci taşımacılığı kapsamında faaliyet gösteren firmaların ticari taşımacılık faaliyetlerinde SRC 2 Belgesi sahibi sürücü çalıştırmak zorundadır.

İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır
İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır

İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır?

İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır sorusu SRC 2 Belgesine ihtiyaç duyan kişilerin en sık sorduğu soru olabilir. Bu sorunun esasında iki tür yanıtı vardır. SRC 2 Belgesi almak için öncelikle SRC 2 Belgesi veren kursun Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı olup olmadığına bakılmalıdır. Yani İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır sorusunun ilk cevabı onaylı ve yetkili bir SRC Kursu olmasıdır. SRC 2 Belgesi onaylı kurumlar aracılığı ile alınırsa resmi geçerliliği olacaktır.

İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır sorusunun diğer bir cevabı ise İstanbul ve Kocaeli bölgelerinde hizmet vermekte olan SRC 2 Belgesi Eğitim kalitemiz ve SRC 2 Belgesi sınavı başarı oranı ile en çok tercih edilen ve olumlu geri dönüşler alan Denge Ulaştırma Hizmetleri SRC Kursu olarak Pendik, Tuzla, Gebze, Orhanlı ve Dilovası gibi ilçelerden bize rahatlıkla ulaşabilir ve SRC 2 Belgesi konusunda profesyonel yardım alabilirsiniz. Denge Ulaştırma Hizmetleri olarak kursumuz Ulaştırma Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı tarafından onaylı bir kurumdur. SRC Belgesi, ODY Belgesi ve ÜDY Belgesi kapsamında misafirlerimize her konuda detaylı bir şekilde yardımcı olarak Belgelendirme hizmeti sunmaktayız.

İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır
İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır, Denge Ulaştırma Hizmetleri

SRC 2 Belgesi Almak İçin Ne Gerekir?

Öncelikle İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır karar verildikten sonra SRC Kursunun adaylarından talep ettiği evraklar SRC Kursuna eksiksiz olarak teslim edilir. Peki SRC 2 Belgesi için hangi evraklar talep edilir? Gelin, cevaplayalım.

SRC 2 Belgesi İçin Talep Edilen Evraklar Şunlardır;

  • Ehliyet ve Kimlik fotokopisi,
  • En az ilkokul mezuniyet belgesi fotokopisi veya öğrenim belgesi,
  • Sabıka kaydı,
  • 2 adet biyometrik fotoğraf,

istenir ve evrakların eksiksiz bir şekilde SRC Kursuna tesliminden itibaren SRC 2 Belgesi kaydı oluşturulmuş olur.

SRC 2 Belgesi Eğitim Ve Fiyatı

İstanbul SRC 2 Belgesi Nereden Alınır sorusuna verdiğimiz yanıttan sonra en çok sorulan sorular SRC 2 Belgesi eğitim süresi ne kadar sürer ve SRC 2 Belgesi fiyatı ne kadar olmuştur. SRC 2 Belgesi Eğitim süresi 36 saattir. SRC 2 Belgesi eğitimine katılım zorunludur. 2024 SRC 2 Belgesi fiyatı 5.760,00 TL’dir. Fiyat güncellemeleri ve ödeme planı hakkında SRC Kursu ile +90 549 493 42 42 iletişim numarası ile Danışmanlardan bilgi alabilirsiniz.

Src Dışında Hangi Belgeler Gereklidir?

Ticari olarak karayolu üzerinde yapacağınız taşımacılık türüne uygun kullanacağınız araç için ehliyet belgesi ve psikoteknik belgesi gerekmektedir.

src belgesi çeşitleri, src belgesi zam gelmeden hemen al
src belgesi zam gelmeden hemen al

2024 SRC Belgesi fiyatları yazımızı okuyarak ödeme konusunda yardım alabilirsiniz. Aklınıza takılan bilgileri bizlere hemen sorabilirsiniz.

Psikoteknik noktasında merak ettiklerinizi sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Almak İçin;

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir