E-SRC Programı İle Nasıl Ders Çalışırım
|

2024 E-SRC Programı İle Nasıl Ders Çalışırım?

E-SRC Programı, SRC Kursları Derneği tarafından geliştirilen bir sistemdir. Bu program sayesinde SRC Çıkmış Soruları, Örnek Sınav Soruları, Konu Anlatımları ve Konu Özetlerine online olarak erişim sağlayabilirsiniz.

E-SRC Programı İle Nasıl Ders Çalışırım?

E-SRC Programı, SRC Belgesi sınavlarına hazırlanmak için derslerinizi çalışmanıza yardımcı olur. Türkiye genelinde birçok SRC Kursu tarafından kullanılan bu uygulama, kursiyerlere eğitimlerini pekiştirme ve sınavlara daha iyi hazırlanma imkanı sunar. SRC Kursumuzdan giriş yapabilmek için öncelikle şifrenizi talep etmeniz gerekmektedir. Ardından TC Kimlik Numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yaparak SRC Belgesi sınavlarına hazırlık için gerekli eğitimleri tamamlayabilirsiniz.

E-SRC Programına giriş yapmak için tıklayınız.

E-SRC Programı İle Nasıl Ders Çalışırım?
E-SRC Programı İle Nasıl Ders Çalışırım?

Dijital eğitimler, başarı için önemli olsa da tek başına yeterli olmayabilir. SRC Kursumuzda her gün düzenlenen eğitimlere katılarak kendinizi daha iyi hazırlayabilirsiniz. Sınav başarısının ötesinde, sunduğumuz eğitimlerle aktif taşımacılık modeline uygun bilgi ve trafik kültürü kazanmanız da önemlidir.

Eğitimlerimiz genelde sınav odaklı değil, eğlenceli bir şekilde öğrenmeyi hedefleyen bir modele dayanmaktadır. Ayrıca, sağladığımız fiziksel ve dijital eğitim materyalleri sayesinde istediğiniz zaman eğitimlere erişim imkanı sunuyoruz.

Tüm eğitimlerimiz, uzman SRC Belgesi Eğitmenleri tarafından verilmektedir. Canlı Yayın sistemi ile verilen dersler, katılım sağlayamayan veya daha sonra tekrar etmek isteyen adaylar için kaydedilir ve platform üzerinden erişime açılır.

Sizlere bu yazımızda E-SRC Programı İle Nasıl Ders Çalışırım, sorusunu cevapladık. SRC Belgesi ihtiyaçlarınızı SRC Kursumuzdan hızlı ve güvenilir şekilde alabilirsiniz. İhtiyacınız olan Psikoteknik Belgesi için randevu oluşturmayı unutmayın.

Src dışında hangi belgeler gereklidir?

Ticari olarak karayolu üzerinde yapacağınız taşımacılık türüne uygun kullanacağınız araç için ehliyet belgesi ve psikoteknik belgesi gerekmektedir.

src belgesi çeşitleri, src belgesi zam gelmeden hemen al
2024 E-SRC Programı İle Nasıl Ders Çalışırım, src belgesi zam gelmeden hemen al

2024 SRC Belgesi fiyatları yazımızı okuyarak ödeme konusunda yardım alabilirsiniz. Aklınıza takılan bilgileri bizlere hemen sorabilirsiniz.

Psikoteknik noktasında merak ettiklerinizi sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Almak İçin;

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir