SRC Belgesi Onay Mesajı
|

2024 SRC Belgesi Onay Mesajı

Sınavda başarılı olan adaylar, kayıt olurken belirttikleri telefon numaralarına SRC Belgesi Onay Mesajı alacaklar.

SRC Belgesi Onay Mesajı

SRC Belgesi sınavlarını başarıyla geçen adaylar, kayıt sırasında bildirdikleri telefon numarasına UDHB (Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı) tarafından SMS alacaklar. Bu SMS genellikle sınavı takip eden ilk hafta içinde (genellikle 1 ila 5 gün arasında) gönderilir.

SRC Belgesi Onay Mesajı
SRC Belgesi Onay Mesajı

Eğer SMS alırsanız ve e-devlet üzerinden SRC Belgesi Sorgulama yaparsanız, genellikle ‘Ödeme Aşamasında’ uyarısını göreceksiniz. Bu durumda, Halk veya Vakıf Bank ATM veya Mobil Bankacılık aracılığıyla Ulaştırma Bakanlığına SRC Belgesi Harcınızı (kart ücreti) yatırmanız gerekecektir.

2024 yılı SRC Belgesi Belge Harcı (kart ücreti) : 147,00 TL‘dir.

Harcı yatırdıktan sonra resmi olarak SRC Belgesi sahibi olacaksınız ve e-devlet üzerinden SRC Belgesi Sorgulama yaptığınızda barkodlu belgenizin çıktısını alabileceksiniz.

2018 öncesi, SRC Kartı fiziksel olarak gönderilmekteydi. Ancak 2018’den itibaren, eğitim ve sınav işlemleri Milli Eğitim Bakanlığına aktarılan SRC Kurslarının son aşaması, belge harcının ödenmesi ardından Ulaştırma Bakanlığına kart gönderilimi sağlanmamaktadır. Artık SRC Belgeleri, e-devlet üzerinden erişilebilir hale getirilmektedir.

SRC Onay Mesajının Gelme Süresi

SRC Belgesi sınavını takip eden hafta içinde bir SMS alacaksınız. Kayıt olurken verdiğiniz numaranın doğru olduğundan emin olunuz. Eğer SMS gelmezse, kurumumuz o hafta içinde sonuçları size bildirmek için iletişime geçecektir.

SRC Belgesi Sorgulama için tıklayabilirsiniz.

Sizlere bu yazımızda SRC Belgesi Nereden Alınır, sorusunu cevapladık. SRC Belgesi ihtiyaçlarınızı SRC Kursumuzdan hızlı ve güvenilir şekilde alabilirsiniz. İhtiyacınız olan Psikoteknik Belgesi için randevu oluşturmayı unutmayın.

Src dışında hangi belgeler gereklidir?

Ticari olarak karayolu üzerinde yapacağınız taşımacılık türüne uygun kullanacağınız araç için ehliyet belgesi ve psikoteknik belgesi gerekmektedir.

src belgesi çeşitleri, src belgesi zam gelmeden hemen al
2024 SRC Belgesi Onay Mesajı, src belgesi zam gelmeden hemen al

2024 SRC Belgesi fiyatları yazımızı okuyarak ödeme konusunda yardım alabilirsiniz. Aklınıza takılan bilgileri bizlere hemen sorabilirsiniz.

Psikoteknik noktasında merak ettiklerinizi sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Almak İçin;

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir