SRC 2 Belgesi Sorgulama
|

2024 SRC 2 Belgesi Sorgulama

SRC 2 Belgesi Sorgulama

SRC 2 Belgesi sorgulama E-Devlet sitesi üzerinden yapılabilmektedir. E-Devlet sitesine girdikten sonra arama kısmına Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgulama yazıp aratarak Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı/Mesleki Yeterlilik Belgesi Sorgulama/Düzenleme sayfasına ulaşabilirsiniz. Kısaca erişmek isterseniz SRC 2 Belgesi Sorgulama tıklayarak sayfayı ziyaret ederek SRC Belgenizin durumunu öğrenebilirsiniz. 

Mesleki Yeterlilik BelgeleriSRC BelgesiODY Belgesi ve ÜDY Belgesi E-devlet sitesi üzerinden görülebilir ve barkodlu belge çıktılarını SRC Belge kartı olarak sunabilirsiniz.

SRC 2 Belgesi Sorgulama
SRC 2 Belgesi Sorgulama

SRC 2 Belgesi Nedir?

SRC 2 BelgesiYurtiçi Yolcu Taşımacılığı yapar Sürücülerin almak zorunda oldukları Mesleki Yeterlilik Belgesidir. Yurtiçi kapsamda yolcu taşımacılığı yapmak isteyen ticari araç sürücüleri SRC 2 Belgesi sahibi olmak zorundadırlar.

SRC 2 Belgesi Nereden Alınır?

SRC 2 Belgesi SorgulamaSRC 2 Belgesi Nasıl Alınır sorusunu açıkladığımıza göre SRC 2 Belgesini nereden almalısınız buna değinelim. SRC 2 Belgesi Milli Eğitim Bakanlığı onaylı, SRC 2 Belgesi vermeye yetkili SRC Kurslarından alınmalıdır. Sanılanın aksine SRC 2 Belgesi almak uzun süre gerekmez. Yaklaşık 1 Ayda SRC 2 Belgesi sahibi olabilirsiniz. Her sınav döneminde yenilenen ders materyallerimiz ve profesyonel eğitmenlerimiz sayesinde sizler de 1 Ayda SRC 2 Belgesi sahibi olabilirsiniz.

SRC 2 Belgesi Nasıl Çıkarılır?

SRC 2 Belgesi başvurusu yapıp SRC Eğitimi ve SRC Sınavı aşamalarını tamamladıktan sonra başarılı olduysanız E-devlet sitesi üzerinden SRC 2 Belgesi sorgulama yaparak sahip olduğunuz SRC 2 Belgesine erişebilirsiniz. Belgeyi herhangi bir kuruma ibraz etmek için belge oluştur kısmına tıklayarak Barkodlu belgenizi oluşturabilirsiniz.

Mesleki Yeterlilik Belgeleri T.C. Kimlik numaraları ile sorgulanabilen belgeler de olsa yanımızda en az bir barkodlu belge bulundurmanızı öneririz. 

Src Dışında Hangi Belgeler Gereklidir?

Ticari olarak karayolu üzerinde yapacağınız taşımacılık türüne uygun kullanacağınız araç için ehliyet belgesi ve psikoteknik belgesi gerekmektedir.

src belgesi çeşitleri, src belgesi zam gelmeden hemen al
2024 SRC 2 Belgesi Sorgulama, src belgesi zam gelmeden hemen al

2024 SRC Belgesi fiyatları yazımızı okuyarak ödeme konusunda yardım alabilirsiniz. Aklınıza takılan bilgileri bizlere hemen sorabilirsiniz.

Psikoteknik noktasında merak ettiklerinizi sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Almak İçin;

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir