Src Kurs Başlama Tarihleri
|

2024 Src Kurs Başlama Tarihleri

Src kurs başlama tarihleri, her ayın 15’inde kayıtların Milli Eğitim Bakanlığına evrakların online ortamda aktarılmasından sonra belirlenir. Src belgesi alacak şoförler için Src Kursu tarafından eğitim ve dersler planlanır.

Src Kurs Başlama Tarihleri
2024 Src Kurs Başlama Tarihleri

Src Kurs Başlama Tarihleri

Src kurs başlama tarihleri, aslında eğitimin başlama tarihleridir. Dönemler her ayın 15’inden sonra planlanır. Genellikle takip eden ay içerisinde belirlenen tarihler, bağlı bulunduğunuz Src Kursunun eğitim düzenine göre ayarlanır. Eğitimlerimiz, 15’inden sonra sınava en yakın iki hafta içinde planlanır.

Src Belgesi almayı düşünüyorsanız, iyi bir Src Kursu bulmak için araştırma yapmalı ve erken kayıt olmalısınız. İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından belirlenen sınav tarihlerinde erken sınav olma imkanı da bulunmaktadır. Erken kayıt yaptığınız için bu sınava katılma hakkını elde edebilirsiniz.

Başka bir neden ise her Src Kursunun, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından belirlenen bir kontenjanı bulunmasıdır. Kontenjan dolunca bir sonraki aya kaydolmak zorunda kalabilirsiniz ve belge alım süreciniz 1 aydan 2 aya kadar uzayabilir.

Src dışında hangi belgeler gereklidir?

Ticari olarak karayolu üzerinde yapacağınız taşımacılık türüne uygun kullanacağınız araç için ehliyet belgesi ve psikoteknik belgesi gerekmektedir.

src belgesi çeşitleri, src belgesi zam gelmeden hemen al
2024 SRC Belgesi Çeşitleri Nelerdir, src belgesi zam gelmeden hemen al

2024 SRC Belgesi fiyatları yazımızı okuyarak ödeme konusunda yardım alabilirsiniz. Aklınıza takılan bilgileri bizlere hemen sorabilirsiniz.

Psikoteknik noktasında merak ettiklerinizi sitemizi ziyaret ederek ulaşabilirsiniz.

Detaylı Bilgi Almak İçin;

Similar Posts

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir